Danas u Gradskoj vijećnici predavanja „Putujemo Rijekom vlakom” i “Kako građani vide Ciottinu ulicu?”

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Bit će to prezentacija projekta „Projekt izgradnje drugog kolosijeka, obnove i modernizacije dionice željezničke pruge Škrljevo-Rijeka-Jurdani“

U srijedu 19. rujna u sklopu Europskog tjedna mobilnosti u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke održat će se tematska predavanja otvorena za sve zainteresirane građane.

U 11 sati održat će se predavanje “Putujemo Rijekom vlakom”, odnosno prezentacija projekta „Projekt izgradnje drugog kolosijeka, obnove i modernizacije dionice željezničke pruge Škrljevo-Rijeka-Jurdani“.

U 12 sati počinje predavanje “Kako građani vide Ciottinu ulicu?”. Riječ je o prezentaciji rezultata anketnog ispitivanja stavova građana o zatvaranju Ciottine ulice provedenog 2017. godine za vrijeme Europskog tjedna mobilnosti.

Program Europskog tjedan mobilnosti osmišljen je u suradnji Grada Rijeke, KD-a Čistoća, Prirodoslovnog muzeja Rijeka, TD Rijeka 2020, Doma mladih, HŽ infrastrukture i Book caffea Dnevni boravak.

Održava se od 16. do 22. rujna, a program je usmjeren na održivu mobilnost, sprječavanje emisije štetnih plinova te kvalitetniji način života u urbanim sredinama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari