KOSTRENA: Mjuziklom iz pera kostrenskih autora počinje 17. Jesen u Kostreni

U četvrtak 20. rujna u 20 sati mjuziklom „Kostrena“ u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji počinje 17. „Jesen u Kostreni“ koja će smijehom i zabavom obojiti početak kalendarske jeseni

Ova topla glazbena priča o prvom plesu, prvom poljupcu i prvoj ljubavi, nastala je iz pera kostrenskih autora i protkana nostalgijom za nekadašnjom kostrenskom svakodnevicom. zahvaljujući podršci sponzora INA, ulaz je besplatan!

U ponedjeljak 24. 9. na programu je prva od ukupno devet hit predstava „OtpisaNE“, Kazališta Moruzgva i Scene Gorica u režiji Nikole Zavišića, u kojoj glumačku postavu čine Ksenija Marinković, Ecija Ojdanić, Erna Rudnički i Slavko Sobin.

Cijena ulaznice iznosi 50 kuna, a ulaznice se mogu kupiti putem sustava mojekarte.hr i na nekoliko prodajnih mjesta u Rijeci i Kostreni; Dallas Records (Splitska ulica), Croatia Records (Užarska ulica), Foto Revija (Užarska ulica), Caffe bar Nad Urom (Robna kuća Korzo), Komunalno društvo Kostrena (Sportska dvorana) te na dan održavanja predstave u holu Narodne čitaonice, 60 minuta prije početka predstave. Za umirovljenike ulaznica iznosi 30 kuna, a kupnja povoljnije ulaznice moguća je isključivo u KD Kostrena i uz obavezno predočenje dokumenta kojim se potvrđuje umirovljenički status.

Sve informacije o programu 17. Jeseni u Kostreni mogu se pronaći na Facebook stranicama Jesen u Kostreni i Naša Kostrena, mrežnim stranicama Općine Kostrena i Turističke zajednice Općine Kostrena.

Jesen u Kostreni organiziraju Odbor za kulturu, odgoj i obrazovanje Općine Kostrena i Narodna čitaonica u Kostreni Svetoj Luciji, pod pokroviteljstvom Općine Kostrena, Primorsko-goranske županije i Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari