DANAS POČINJU RADOVI

Danas započinju radovi u Ulici Zdravka Kučića; Dio ulice zatvoren za sva vozila

Danas, u ponedjeljak 24. lipnja 2024. godine, u sklopu obnove toplovodnog sustava „Istok“ grada Rijeke, započinju radovi na novim dionicama rekonstrukcije toplovoda u Ulici Zdravka Kučića. 

Dionica od raskrižja s Ulicom Franje Belulovića do parkirališta kod zgrade na adresi Zdravka Kučića 13 zatvara se za sav promet do 15. srpnja 2024. godine. Pristup parkiralištu će biti omogućen obilazno. Dionica prema zgradi na adresi Ulica Zdravka Kučića 9 i njenom okolišu bit će prohodna uz prometnu regulaciju, a na njoj će se radovi izvoditi do 31.srpnja 2024. godine.

Radovi se izvode u koordinaciji sa HEP – Elektroprimorjem koji paralelno s navedenim zahvatima izvodi radove na projektu „ Zamjena 10 kV kabela TS G. Vežica 1- TS Gornja Vežica 3“. 

Zahvati obnove toplovodnog sustava izvode se u sklopu projekta „Obnova toplinarstva grada Rijeke“, o kojem se obavijesti nalaze na web stranici Energa i službenoj stranici projekta www.energotoplinarstvo.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari