AKTIVNOSTI ZA DJECU

Dani otvorenih vrata kluba Primorje: Poziv djeci da upoznaju vodene sportove!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Vaterpolski klub Primorje, te istoimeni klub skokova u vodu, klub sinkroniziranog plivanja te plivački klub, ujedinili su svoje snage te ove sezone pokreću više zajedničkih programa namijenjenih djeci.

”Ovo je jedan hvalevrijedan projekt, gdje zapravo utječemo na roditelje I na djecu, u tom izboru sportova u centru vodenih sportova. 00:22 +00:26 da im pokušamo omogućit zajedničkim snagama da izaberu sport”, kazao je Samir Barać, predsjednik Vaterpolskog kluba Primorje EB.

Više u videoprilogu Kanala Ri:

Svake subote na bazenima će se održavati otvorena vrata klubova.

”Otvara nam mogućnost da dijete može probati plivanje, vaterpolo, skokovi u vodu, može probati sinkro. Dakle imat ćemo subote gdje će biti otvorena za nove naše članove I oni koji su zainteresirani od ova 4 sporta da izaberu biti će im otvorena mogućnost od 8 do 12.Za zajedničke upise djece već je počela promocija putem društvenih mreža I web stranice primorje.org.”, kazala je predsjednica Plivačkog kluba Primorje.

Marija Šavko predsjednica Kluba Sinkroniziranog plivanja Aqua Maris kazala je kako u planu imaju suradnju i nakon sezone.

”Suradnja će se tijekom sezone nastavit na način da će klubovi razmjenjivati informacije o svojim članovima, te ukoliko sportaš ima bolje predispozicije za drugi sport preporučit će mu se prelazak u drugi klub.”

Klub za skokove u vodu prima neograničen broj djece

”Klub za skokove u vodu Primorje može primiti koliko god se djece prijavi, ekipirani smo tako I ostali sportovi sa dovoljno trenera, imamo tremina dovoljno tako da tko god bude htio može doć. Glavni cilj je stvaranje još veće I jače zajedniče sportaša Primorja te usađivanje zdravih sportskih navika djeci.”, kazao je Andrija Crnić, predsjednik Kluba skokova u vodu Primorje 2010.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari