DANI OTVORENIH VRATA: Upoznajte Wellness Akademiju i postanite model na radionici masaže!

Wellness Akademija Učilišta Lovran organizira Dane otvorenih vrata – zanimljivi programi održat će se u sljedeće tri srijede, 27. siječnja, 3. veljače i 10. veljače

Učilište Lovran ustanova je za obrazovanje odraslih specijalizirana za školovanje kadrova za Wellness zanimanja i zdravstveni turizam.

U prostoru Učilišta, unutar Hotela Lovran, Wellness Akademija organizira Dane otvorenih vrata u sljedeće tri srijede – 27. siječnja, 3. veljače i 10. veljače.

Ove srijede, 27. siječnja, u goste Wellness Akademiji dolazi predstavnica agencije za zapošljavanje na luksuznim kruzerima koja će održati predavanje o procesu i mogućnostima takve vrste zapošljavanja. Predavanje će započeti u 17 sati.

Unutar sljedeće tri srijede, izaberite termin koji vam najbolje odgovara i dođite u Lovran na besplatnu masažu ili poslušajte jedno od mnogih zanimljivih predavanja.

UPOZNAJTE PROSTOR WELLNESSA I AKADEMIJE

Svake ćete srijede imati priliku upoznati prostor Spa Wellness Akademije u kojem se održava stručna praksa svih programa. Pritom će posjetitelji od terapeuta voditelja stručne prakse dobiti odgovor na svako pitanje o tehnikama masaža, upisima na programe školovanja, kao i prednostima rada u wellnessu.

POSTANITE MODEL RADIONICA MASAŽA

Zainteresirani će imati priliku postati modeli radionica klasične masaže, aroma relax masaže, refleksne masaže stopala ili limfne ručne drenaže.

BEST PRACTICE I PREDAVANJA O PROGRAMIMA ŠKOLOVANJA

U sklopu predavanja možete se informirati o sadržaju teorije i prakse programa školovanja.
U sklopu BEST PRACTICE Wellenss Akademija ugostit će neke od bivših polaznika, sada uspješnih poduzetnika, koji će prezentirati svoj put do uspjeha.

Za sve informacije, pitanja i prijavu dolaska, kontaktirajte Učilište Lovran – Wellness Akademiju na info@wellness.hr ili 051/ 293- 851.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj