DANKO ŠVORINIĆ VS. VOJKO OBERSNEL: Lista za Rijeku samostalno na lokalne izbore u Rijeci!

„Želimo Rijeku pokrenuti u smjeru modernog i poduzetnog grada“, rekao je Švorinić

Na današnjoj konferenciji za medije, Lista za Rijeku najavila je samostalni izlazak na lokalne izbore u gradu Rijeci.

„Nakon razgovara s nizom političkih aktera u Rijeci, u kojima je Lista za Rijeku principijelno zastupala svoje programe, odlučili smo, u cilju dugoročnoga pozicioniranja kao glavne gradske regionalne opcije, samostalno izaći na izbore“ – rekao je Danko Švorinić, predsjednik stranke i kandidat za riječkog gradonačelnika.

Dodao je kako je iza Liste za Rijeku više od deset godina borbe za jaku Rijeku i za dostojanstven život Riječana i Riječanki, a povjerenje koje im ukazuju sugrađani najvažniji je pokazatelji sjajne reputacije.

Švorinić je naglasio kako samostalnim izlaskom na izbore najbolje mogu zaštiti interese sugrađana, jer tko ih može bolje razumjeti od organizacije kojoj je grad Rijeka u fokusu djelovanja.

„Pred nama su izbori na kojima želimo realizirati svoj program. Želimo Rijeku pokrenuti u smjeru modernog i poduzetnog grada. To ćemo učiniti prije svega poticanjem projekata poduzetništva koji su namijenjeni mladima i promocijom Rijeke kao otvorenog grada koji poštuje i štiti svoje posebnosti. Na taj način namjeravamo zaustaviti iseljavanje iz grada i od Rijeke napraviti sredinu privlačnu za useljavanje mladih i pametnih ljudi, grada u kojem će se, uz brigu o razvoju, posebna briga voditi o zaštiti slabije zaštićenih društvenih skupina. Na pramcu Rijeke ima mjesta samo za ljude kojima je stalo do napretka našeg grada“, zaključio je Švorinić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari