NAKON IZBORA

Davor Štimac: ”Nećemo ulaziti u koalicije, podržat ćemo samo dobre projekte”

Foto: Mateo Levak/Riportal

Na konferenciji za novinare nezavisnog Davora Štimca najavljen je nastavak rada u Gradskom vijeću i Županijskoj skupštini.

Kao što je najavljivao tijekom kampanje Štimac je rekao da vijećnici inicijative Da štima grad neće ulaziti u koalicije ni sa kim te su otvoreni isključivo za projektnu suradnju. Najavili su da će biti konstruktivna oporba te će podržati samo dobre projekte i inicijative, bez obzira s koje strane političkog spektra budu dolazile. Iva Rinčić, nositeljica nezavisne liste, najavila je da će na isti način županijski vijećnici djelovati i u skupštini. Na novinarski upit bi li prihvatio mjesto predsjednka Gradskog vijeća, Davor Štimac je naglasio da ga takva funkcija ne zanima.

Foto: Mateo Levak/Riportal

Štimac je još jednom zahvalio svima koji su izašli na birališta, a posebno onima od kojih je dobio potporu. Kao i u izbornoj noći, čestitao je Marku Filipoviću na osvojenom gradonačelničkom mandatu. Svoj rezultat na izborima Štimac je usporedio s onim hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Foto: Mateo Levak/Riportal

„Nova smo politička snaga, a već smo, kao naši Vatreni, osvojili smo drugo mjesto na ovom zahtjevnom natjecanju.“ – našalio se Štimac te dodao „Kampanja je završila, pravi posao tek slijedi“.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari