PRONAĐIMO VLASNIKE

TRAŽI LI JE TKO? Na području Viškova pronađena maca, riječki azil moli za pomoć!

Foto: Facebook/Azil za pse i napuštene životinje Rijeka

Prekrasna dugodlaka mačka već se neko vrijeme zadržava na području Mavri. Nalaznici misle da je nekome pobjegla s obzirom na izgled i ponašanje, ali i na činjenicu da je imala ogrlicu prilikom pronalaska.

Azil za pse ”Društvo za zaštitu životinja Rijeka” na svom Facebook profilu objavio fotografije divne mačke koja već neko vrijeme boravi na području Mavri, Vrtača (Viškovo). Nalaznici ove ljepotice javili su se riječkom azilu u nadi da će pronaći svoje vlasnike kojima je radi životinjske znatiželje pobjegla iz doma. Objavu prenosimo u cijelosti:

“Da li je netko prepoznaje!?
Maca jako slična ruskoj plavoj dugodlakoj,.. zelene oči, pojavila se niotkud na predjelu Mavri, Vrtača,… Imala je ogrlicu od skaja boje bijelo plavih oblaka, ( vidi fotografiju), a koja ju je skoro došla glave… NEČIJA JE BILA! Možda ju je netko tražio…obližnja područja su Kosi, Marčelji, Viškovo.. Maca je prelijepa, graciozna, … Ako je netko prepozna ili ako je netko s dvorištem želi udomiti molimo da se javi.”
Ukoliko se njeni prijašnji vlasnici ne uspiju pronaći, nadamo se da će se u njenom životu pojaviti novi udomitelji!
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari