PRESLATKA PORUKA

Desetogodišnja Riječanka Katja poslala dirljivo pismo svojim susjedima – hrabrim riječkim vatrogascima!

Foto: Riportal

“Vatrogasci cijene pisma koja im šalju građani – posebno pisma djece”, napisali su vatrogasci na službenoj web stranici Vatrogasne zajednice Primorsko-goranske županije

“Iznenadili biste se koju snagu i učinak na nas vatrogasce imaju pisma djece, njihove riječi podrške, njihova zahvalnost za naš posao ili jednostavne čestitke koje nam upute”, priznali su pripadnici vatrogasne zajednice, posebno ističući jedno pismo koje su dobili nedavno, a poslala im ga je putem elektronske pošte njihova sudjeda – desetogodišnja djevojčica Katja!

Sadržaj njezina e-maila prenosimo u cijelosti:

Bok, ovdje Katja, imam 10 godina i idem u OŠ Podmurvice.

Živim kuću kraj vas i svaki dan vas gledam s mog prozora, volim pisati priče i pjesme, pa sam napravila pričicu o vatrogascima i potresu pa vam je šaljem.

Potres
Ne volim ga, strašan je, ljudi su u opasnosti, mene je strah, sve se trese, no tu je pomoć, u ovom trenu ima junaka. Ne gubi nadu jer su oni tu. Nikad ih se nitko neće sjetiti, ali oni su uvijek tu za nas – dođu u sekundi, bio potres, bio požar, bila poplava – oni su tu. Vatrogasci zovu se oni, a sada ti u ovom trenu najviše trebaju.“, napisala je djevojčica Katja Vučerić.

Hvala Katja!“, napisali su u svojoj objavi oduševljeni vatrogasci Vatrogasne zajednice Primorsko-goranske županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari