ĐIR po Starom gradu slavi 5. rođendan! Luda proslava trajat će 48 sati

Najluđe ĐIRanje u godini je ispred nas jer ĐIR slavi svoj 5. rođendan!

ĐIR po Starom gradu, riječkoj publici dobro poznat party koncept osmišljen prvenstveno za studente, nastao je kao suradnja četiri kafića (Garcon Bar, Rakhia Bar, Stop i Modesto) koji se nalaze u riječkom Starom gradu.

Najluđe ĐIRanje u godini je ispred nas jer ĐIR slavi svoj 5. rođendan! Najpopularniji riječki brend za izlaske ĐIR po Starom gradu odlučio je 5. godišnjicu svog postojanja slaviti čak 48h, a sa slavljem započeti već u ponedjeljak 7. listopada.

U ponedjeljak su, za sve vas koji se ranije uputite prema Starom gradu. pripremili finu rođendansku tortu i catering, a priču će zaokružiti s hostesama i brojnim nagradama. Nakon ponedjeljka, slavlje se nastavlja u utorak sve do ranih jutarnjih sati.

Na godišnjici, slavljenici očekuju ulice Starog grada preplavljene ĐIRašima koji će slaviti najvažniji dan u godini i ujedno proslaviti povratak u novu akademsku godinu – a brucoši će na vrijeme upoznati sve čari studentskog života u Rijeci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari