DJECA SU UŽIVALA

Galerija | Djeca iz Dječjeg vrtića Buba Mara posjetila policijsku ispostavu Čabar

Najviše ih se dojmilo gledanje policijskih vozila sa uključenim svjetlosnom i zvučnom signalizacijom, izvijestila je policija.

Policijski službenici Policijske postaje Delnice s ispostavom Čabar su u petak, 2. lipnja u prostorijama ispostave Čabar ugostili mališane dječjeg vrtića Buba Mara iz Čabra. U pratnji svoje odgajateljice razgledali su prostorije od operativnog dežurstva do prostorija za ispitivanje i zadržavanje.

Policijska službenica za prevenciju, Gabrijela Pantar djeci je pokazala dio prostora u kojem policija obavlja svoje poslove te su tijekom jednosatnog druženja saznali niz drugih informacija o radu policije. Poseban interes kod djece izazvala je policijska tehnika, oprema i vozila koju policijski službenici svakodnevno koriste u svojem radu. Najviše ih se dojmilo gledanje policijskih vozila sa uključenim svjetlosnom i zvučnom signalizacijom.

Bila je to prilika da se djeci približi odgovorno i zahtjevno policijsko zanimanje i stvori novo prijateljstvo između djece i policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari