KOMENTAR MILETIĆA

”Dječak popije 4 pive i misli da se zove Marin, a sutra Marina…” Miletić komentirao tzv. LGBT propagandu

Foto: Pixsell

Mostov Marin Miletić rekao je za N1 što je za njega tzv. LGBT propaganda. 

Naglasio je da oni u Mostu nisu isključivi.

“Nikolu Grmoju poznajem godinu dana. Kroz sastanke i druženja, nitko u Mostu, od ljudi koje poznajem, nije isključiv. Svatko ima pravo živjeti kako god on želi.

No mi smo došli do toga da kada netko misli drugačije, želi kritizirati neku udrugu, kritički se postaviti prema nekoj ideologiji… Ona može biti legitimna u pogledu demokracije, da je netko ističe, ali mi imamo pravo reći: ‘Ljudi, što se to događa?'” rekao je Miletić, piše Index.

VIDEO DANA:

Kaže da se Grmoju nije ispravno shvatilo

Na pitanje zašto se u kontekst antipedofilskog zakona stavilo pripadnike manjine odgovara:

“Nije se ispravno shvatilo kolegu Grmoju. Ne branim ga – ja sam zadnji koji ga treba braniti – ali držim da je vrlo jasno detektirao gdje je problem.

Pedofila ima najviše u obitelji, među rođacima, udrugama, sportskim udrugama, u crkvi – to sve treba porokati. Ne mislim na egzekuciju, nego u pogledu zatvora. Najesen, kada Grmoja pokaže koji točno zakon predlaže, svima će biti jasno da je on objektivan, razborit i razuman”, kazao je Miletić.

Pojasnio je i što je, prema njemu, LGBT propaganda.

“Kada dječak od 14 godina, koji je ušao u adolescenciju, i misli da se zove Marin, a sutra Marina, a ako je u petak popio četiri pive ni sam ne zna što je. Ako mu kroz sustav instruirate nešto, rodna ideologija, rod, rodna uvjetovanost itd, to je za nas sve jako upitno. Mi ćemo se boriti za kršćanske vrednote, oni su naše temeljno polazište i naš pogled na svijet”, rekao je Miletić za N1.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views