DJEČJA BOLNICA KANTRIDA

Dječak pretučen jučer u centru Rijeke je teže ozlijeđen. Palčevski: ‘Rane će zacijeliti, trauma ostaje’

Dječja bolnica Kantrida

Nakon što je jučer u centru Rijeke, na Trgu Riječke rezolucije pretučen, maloljetnik je prebačen u Dječju bolnicu Kantrida

Iz policije poručuju kako je istraga u tijeku. Istražuju se sve okolnosti događaja a u tijeku je i potraga za počiniteljima. Zbog zaštite žrtve, iz policije za sada ne otkrivaju druge detalje nemilog događaja.

Kod žrtve su u Dječjoj bolnici Kantrida utvrđene teže tjelesne ozljede, a tim povodom pedijatar i dogradonačelnik Rijeke Goran Palčevski za Radio Rijeku je poručio kako je dječaku posvećena sva potrebna briga i medicinska zaštita.

No, Palčevski ne krije da je zaprepašten nasilnim događajem kakav nije primjeren gradu Rijeci, o čemu se danas gradska vlast oglasila i priopćenjem kojeg je potpisao gradonačelnik FIlipović

O ozlijeđenom dječaku Palčevski je izjavio sljedeće: “Fizičke rane će se sanirati i dječak će ozdraviti, no posljedice po njegovo mentalno zdravlje su nešto drugo. Trauma će sigurno trajati neko vrijeme, i žrtvi treba i dalje pružati svu moguću podršku kako bi trauma s vremenom nestala”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari