USPJEŠNA AKCIJA

Dječjoj bolnici uručena donacija od prodaje kalendara Riječki dečki Policajci 2020.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Donacija u iznosu od 50.000 kn prikupljena je od prodaje ukupne tiraže od tisuću primjeraka humanitarnih kalendara Riječki dečki Policajci 2020. godina

U Pedijatrijskoj klinici KBC Rijeka danas je uručena donacija Pedijatrijskoj klinici KBC Rijeka – Zavodu za hematologiju, onkologiju i kliničku genetiku. Donacija u iznosu od 50.000 kn prikupljena je od prodaje ukupne tiraže od tisuću primjeraka humanitarnih kalendara Riječki dečki Policajci 2020. godina.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Ovogodišnja tema 24. izdanja kalendara bili su policajci, a stranice kalendara krasili su djelatnici Policijske uprave primorsko- goranske.

Donaciju su prof.dr.sc. Jeleni Roganović, v.d.predstojnici Pedijatrijske klinike, uručili Tomislav Dizdar, načelnik PU primorsko- goranske i predstavnice Humanitarne udruge Riječki dečki, Dunja Pavešić i Emira Brkić.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Donirana sredstva namijenjena su za nabavu dva uređaja AV Robota koji će služiti kao podrška i pomoć djeci da za vrijeme onkološkog liječenja ostanu u kontaktu sa svojim razredom, obitelji i prijateljima kako bi se tijekom liječenja osjećali manje izolirani od svoje životne okoline i samim time lakše podnijeli liječenje.

Iz Udruge se i ovim putem zahvaljuju svima onima koji su kupili kalendar i tako pomogli uspješno okončanje ove humanitarne akcije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari