DOGOVORENA DALJNJA SURADNJA

Djelatnici onkologije u radnom posjetu riječkom hospiciju

U jučerašnjem radnom posjetu riječkom Hospiciju “Marija K. Kozulić” tim djelatnika Klinike za radioterapiju i onkologiju KBC-a Rijeka je s ravnateljicom Hospicija Jelenom s. Leopoldom Ivković razmijenio iskustva i prijedloge za daljnju suradnju kroz organizaciju palijativne i cjelovite skrbi za one čija bolest više ne reagira na postupke liječenja.

Riječki hospicij je ustanova koja pruža nezamjenjivu fizičku, psihološku, duhovnu i socijalnu potporu bolesnicima u terminalnoj fazi bolesti.

Na čelu sa v. d. predstojnicom Klinike za onkologiju i radioterapiju doc. dr. Ivanom Mikolašević, sa strane bolnice u operativnom dogovoru sudjelovale su dr. Jasna Marušić, specijalist onkologije i radioterapije i Nevena Polić, glavna sestra Klinike.

Doc. dr. Mikolašević zahvalila je ravnateljici Jeleni s. Leopoldi Ivković na iznimno korisnim savjetima koji se zasigurno mogu implementirati i u rad Klinike za radioterapiju i onkologiju, a u svrhu poboljšanja skrbi za onkološke bolesnike. Riječka onkologija će pružiti maksimalnu moguću stručnu podršku Hospiciju, kako tijekom radnog tjedna, tako i u dane vikenda i blagdana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari