DOBRO JE PROŠLO

Djevojčica na Drenovi upala u ‘zatvorenu šahtu’ na glavnom trgu gdje se i inače igraju djeca

Facebook

Tijekom oblinih kiša, poput one koja je jučer padala u Rijeci, čest problem se javlja sa šahtovima, ali od jedne situacije na Drenovi ledi se krv u žilama.

Naime, tijekom jučerašnje igre na trgu, na zelenoj površini na kojoj se i inače djeca često igraju, jedna je djevojčica pala kroz zatvoren šaht, piše Novi list.

O cijelom to stravičnom događaju otac djevojčice je progovorio na svom Facebooku te napisao: “Večeras nam je dijete palo u šahtu. Ovu na slici. Šahta je bila zatvorena, ona je potrčala preko nje, a zatvorena šahta se izokrenula i ona upala unutra. Srećom je to ona plitka varijanta, postoje i duboke gdje samo nestaneš. Sada nećemo razmišljati o toj opciji tragedije, UC je dobro i sad spava. To je nasred zelenog dijela površine prilično solidno plaćenog središnjeg drenovskog trga na kojem se mahom igraju djeca. Ovakav level šoka nisu tri pandemije. Uglavnom, nisam neracionalan tip, ne mislim da gradska komunalija može i mora odmah riješiti svaki mikro problem, ali kada pogledam listu poteza, ponašanje pojedinaca, disfokuse, način provođenja pojedinih projekata iz te sfere pitaš se kako svi ne upadnemo u neku šahtu. Uglavnom, nikada dijete ne smije upasti u šahtu jer se igra”, napisao je Kristian Benić.

https://www.facebook.com/kristian.benic/posts/10159006395842313

Roditelj djevojčice i jutro nakon ovog događaja je u šoku jer mu je nevjerojatno da se takve stvari mogu događati.

“Nije mi namjera nikoga optuživati, ali šahtovi su na svakom koraku i ovo se može ponoviti s puno gadnijim posljedicama pa ovo govorim kao upozorenje”, rekao je za Novi list  Benić.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari