Djevojka Stipe Capana, nestalog u Rijeci: ‘Otišao se istuširati i nije se vratio…’

S obzirom da žive blizu jedno drugom, Stipe je odlučio otići kući po stvari i istuširati se a kasnije se planirao vratiti kod djevojke

U petak je nestao mladi Riječanin Stipe Capan.

“Radili smo skupa popodnevu smjenu u jednom riječkom kafiću. Smjenu radimo do ponoći, pa dok smo sve očistili i zaključili kasu bilo je malo prije jedan ujutro. Dopratio me do mog stana, a zadnje što smo si rekli bilo je ‘Volim te'”, kazala je Stipina djevojka za 24 sata.

S obzirom da žive blizu jedno drugom, Stipe je odlučio otići kući po stvari i istuširati se a kasnije se planirao vratiti kod djevojke.

Ali Stipe se nije vratio niti joj se javio, nastavlja ona te dodaje kako je pomislila da je zaspao od umora, jer to se znalo događati i prije.

“Nastavila sam ga zvati i slati mu poruke, ali mislila sam da je samo umoran od smjene. Ali kada nije došao na posao, zabrinula sam se”, kaže.

Odlučila je nazvati njegovog cimera kako bi pitala spava li Stipe u sobi i kasni li u smjenu. Cimer joj je rekao da Stipeta uopće nema u stanu.

“Rekao mi je da je večer prije čuo da je Stipe ušao u stan i da je hodao po svojoj sobi. Nije čuo kada je izašao, pa ne znamo je li nestao tu večer ili rano ujutro” priča njegova djevojka te dodaje kako je Stipe simpatičan i drag i kako se sa svima lako sprijatelji.

Mladić je rođen 1996. godine visok je 189 centimetara, mršave je građe i ima plavo-zelene oči. Zadnji put je viđen oko 1 sat ujutro 31. siječnja. U trenutku nestanka imao je tamnoplavu jaknu, sive traperice, crnu majicu i crne Skechers cipele.

U slučaju da posjedujete informacije o njemu, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.
Vijesti.hr
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL, Nestali.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari