(FOTOGALERIJA) Antonio Cofer Kliner i Valeria Štimac su princ i princeza Riječkog karnevala!

Foto: Facebook (TCR)

Izbor princa i princeze tradicionalni je događaj Riječkog karnevala

U Tower centru Rijeka u nedjelju održan je tradicionalni Izbor princa i princeze Riječkog karnevala.

Nakon zabavne i uzbudljive priredbe, gdje su baš sve male maškarice, njih ukupno 14, bile izuzerno simpatične i ljupke, ocjenjivački sud je odlučio da su princ i princeza Riječkog karnevala Antonio Cofer-Kliner (9) iz Viškova i Valeria Štimac (7) iz Rijeke. Žiri su osvojili plesnom točkom (Antonio sa sestrom Lanom!) odnosno recitacijom.

Oni će tako u subotu 8. veljače predvoditi Dječju karnevalsku povorku u središtu Rijeke!

Titulu prvoga pratitelja princa Antonija osvojio je Luka Šikljan, najmlađi klaun jučerašnjega izbora, dok su titulu prve i druge pratiteljice princeze Valerije osvojile Leonora Belašić i Nika Škulj.  Ocjenjivački sud činili su Meštar Toni, Dora Pilepić – kraljica Riječkog karnevala i predstavnica Tower centra Sanja Matić.

A kako bi sve proteklo u razdraganoj atmosferi gdje su nijanse odlučivale o tome tko će biti izabran za princa i princezu, pobrinuli su se voditelji Izbora Mario Lipovšek Battifiaca i Davor Jurkotić.

Male maškarice, mamet, tate, none, nonići, prijatelji i drugi gledatelji uživali su u gotovo dvosatnom programu protkanom smijehom i zabavom! Bilo je to još jedno baš super događanje i ugodno provedeno vrijeme u riječkom Tower Centru…

Foto: Facebook (TCR)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari