OTVOREN JAVNI POZIV

Do 2. listopada prijave za ulazak u 14. generaciju Startup inkubatora

Do 2. listopada otvoren je javni poziv za ulazak nove generacije, 14. redu, korisnika u Startup inkubator Rijeka.

Startup inkubator Rijeka, koji djeluje u prostoru RiHuba, pruža besplatnu podršku u razvoju poslovnih ideja fizičkim osobama koje žele postati poduzetnici, odnosno namijenjen je osobama koje samostalno ili unutar tima žele razviti svoju poduzetničku ideju.

Tijekom procesa koji traje osam mjeseci i u potpunosti je besplatan, korisnicima je osigurana  sustavna podrška u razvoju poduzetničkih inicijativa i to kroz specijalizirane edukacije, individualne konzultacije s mentorima iz različitih stručnih područja te osiguranje prostora i prateće infrastrukture.

Korisnicima je osigurana podrška u razvoju i provedbi poslovnog plana, a za najuspješnije timove osigurana je i novčana potpora u visini od 25.000,00, 50.000,00 te 100.000,00 kuna za pokretanje poslova u Rijeci.

„Već neko vrijeme razmišljate o poduzetničkom pothvatu, iza kojeg stoji dobra poslovna ideja? Nikada se niste susreli s poduzetničkom praksom i ne znate otkud krenuti? Niste sigurni ima li vaša poslovna ideja dobru perspektivu, a svakako je želite usavršiti? Uz sve to imate izuzetnu volju i motivaciju da svoju ideju realizirate i postanete poduzetnik? Super, onda ste na pravom mjestu! Dobrodošli u Startup inkubator Rijeka!“

Zainteresirani za ulazak u 14. generaciju mogu se prijaviti popunjavanjem prijavnice dostupne na mrežnoj stranici Startup inkubatora Rijeka.

Po izvršenoj prijavi kandidati će biti pozvani na prezentaciju svoje poslovne ideje pred komisijom, a konačnu odluku o ulasku timova u 14. generaciju korisnika donosi Programsko vijeće Startup inkubatora. Ključni kriteriji za vrednovanje prijava su motiviranost i spremnost prijavljenih timova za razvoj poslovne ideje, ocjena inovativnosti i tržišnog potencijala ideje, te stupanj razrade ideje.

Startup inkubator Rijeka pokrenut je 2013. godine i  integralni je dio Odjela gradske uprave za poduzetništvo Grada Rijeke, a ciljevi su mu stvaranje poticajnog okruženja za samozapošljavanje kroz realizaciju vlastitih poslovnih ideja, podizanje poduzetničkih kompetencija te utjecaj na razvoj poduzetničke kulture.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari