DOBRE VIJESTI! Mladić nestao u Rijeci pronađen, obitelj zna gdje se nalazi!

Od člana njegove najuže obitelji dobili smo informaciju kako je obitelji Rogić poznato gdje je 17-godišnji Sebastian Rogić čiji nestanak se još uvijek vodi u nacionalnoj evidenciji nestalih osoba odnosno na stranici Nestali.hr

„Znamo gdje je Sebastian, sada smo se čuli i vidjeli s njime, a o svemu je obaviještena i policija. No željeli smo javiti i vama na portalu Riječanin kako bi prenijeli ovu najnoviju informaciju javnosti, kako Riječani ne bi brinuli zbog „nestanka“ koji je po službenoj dužnosti oglašen u nacionalnoj evidenciji nestalih osoba odnosno na stranici Nestali.hr“, prenio nam je član najuže obitelji 17-godišnjeg Sebastiana Rogića zbog kojeg se u kratkom roku uzbunila javnost.

Naime, nakon objave njegova “nestanka” na web portalu Riječanin odnosno Facebook profilu portala Riječanin vijest je podijeljena već oko 200 puta!

Najvažnije u svemu ovome jest to da je poznato gdje je Sebastian i da je mladić dobro!

Obiteljski nesporazumi i problemi s kakvima se susrela njegova obitelj nešto je kroz što prolazi doslovno svaka obitelj koja ima tinejdžera „u svojim redovima“, i ovim putem želimo Sebastianu i njegovim najbližima svako dobro!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari