RAD ORDINACIJA OPĆE MEDICINE

DOM ZDRAVLJA PGŽ: Od utorka novi raspored rada ordinacija opće/obiteljske medicine

Ilustracija (Goran Kovacic/PIXSELL)

Pri tome će dio timova biti dostupan u ordinacijama, a dio putem telefona i maila

“Kako bismo doprinijeli uspješnom prevladavanju trenutne situacije, a uz održavanje potrebne dostupnosti zdravstvene zaštite, molimo sve korisnike naših usluga da fizički dolazak u ordinacije svedu na najmanju potrebnu mjeru, uz prethodni kontakt telefonom.”, poručuju iz Doma zdravlja PGŽ-

Također, od dana 24.ožujka 2020. na snagu stupa novi raspored rada ordinacija opće/obiteljske medicine, pri čemu će dio timova biti dostupan u ordinacijama, a dio putem telefona i maila.

Preporučuje se da u narednom razdoblju izabrane liječnike opće/obiteljske medicine pacijenti kontaktiraju putem telefonskih linija i e-maila. Ukoliko liječnik ustanovi kako je potrebno da pacijent ipak dođe u ordinaciju, kontaktirati će tim koji je u zamjeni te ga uputiti na pregled.

Svi kontakti liječnika Doma zdravlja i koncesionara s područja Primorsko-goranske županije nalaze se pod rubrikom KONTAKTI na internetskoj stranici www.domzdravlja-pgz.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari