ZA NAŠE NAJMLAĐE

Donosimo program zimske priče iz Benčića u srijedu

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

U sklopu Zimske priče iz Benčića u srijedu, 21. prosinca 2022. godine, posjetitelje očekuju filmske projekcije, društvene igre i niz drugih zanimljivih događanja kao što su retro natjecanje u tipkanju, radionica optičkih igračaka i radionica izrade predmeta 3D olovkom.

U 14.00 sati u Dječjoj kući počinje Afterschool gaming turnir koji garantira dobru zabavu.

U 17.00 sati u Muzeju Grada Rijeke održava se zabavna escape room radionica Noć u muzeju.

U 17.00 sati u Dječjoj kući počinje Božićna glazbena čarolija – radionica pjesme, plesa, pokreta i sviranja instrumenata.

U 17.00 sati u Dječjoj kući održava se radionica optičkih igračaka Polaznici ove radionice moći će crtati, bojati, lijepiti, rezati i samostalno napraviti Thaumatrope i Zoetrope, a potom i naučiti kako zavarati svoje oko!

U 17.00 sati u Dječjoj kući prikazuje se originalna obiteljska akcijska pustolovina Čudesan svijet. Film se prikazuje sinkroniziran na hrvatski jezik, u 3D formatu.

U 18.00 sati u Dječjoj kući počinje Tip..tip liga , natjecanje u tipkanju na retro pisaćim mašinama u dvije kategorije: diktatu i prijepisu.

U 18.00 sati u Dječjoj kući 3D olovka #božićnaedicija #2: radionica izrade predmeta 3D olovkom na kojoj će djeca će pomoću 3D olovke izraditi razne prosinačke, zimske, blagdanske fore, uz kao uvijek zajamčeno ugodno vrijeme u Dječjoj kući za cijelu obitelj.

U 19.00 sati u Dječjoj kući prikazuje se film Jamesa Camerona Avatar: Put vode

U blagdanskoj kućici u dvorištu Benčića za vrijeme Zimske priče možete se okrijepiti napicima i ukusnim zalogajima, za glazbu je zadužen Radio Roža, a ako dopusti kiša, od 17.00 do 19.00 sati održavat će se vatrogasni show JVP Rijeka i DVD-a Sušak koji uključuje iskustvo dizanja u auto ljestvama, prezentaciju rada s raznom opremom pa i  fotografiranje s vatrogascima

Cjelokupni program Zimske priče iz Benčića dostupan je na web stranicama Grada Rijeke, web stranicama Dječje kuće i gradskih kulturnih ustanova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari