"IZNIMNO SAM ZABRINUT"

Dr. Nikola Ivaniš uputio apel Riječanima: “Molim vas, budimo odgovorni”

Screenshot

“Dragi sugrađani i sugrađanke, kao čovjek i kao liječnik iznimno sam zabrinut aktualnim stanjem vezanim uz epidemiološku situaciju. Stoga vam se obraćam vrlo ozbiljnim apelom…”, započeo je svoje obraćanje javnosti dr. Nikola Ivaniš

U Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji već dulje vrijeme broj novozaraženih građana izražavamo troznamenkastim brojevima, pritisak na bolnički sustav raste, Stožer civilne zaštite PGŽ u petak je donio i nove epidemiološke mjere koje će vrijediti dva tjedna, od 12. do 26. travnja, no dio naših sugrađana – čini se – još ne prihvaća ili ne shvaća ozbiljnost i težinu epidemiološke situacije.

Stoga je danas i dr. Nikola Ivaniš, poznati riječki liječnik i dogradonačelnik Grada Rijeke, danas putem društvenih mreža uputio video-apel sugrađanima kojeg je započeo riječima: “Broj oboljelih raste, iznimno je puno mladih koji su oboljeli, svakodnevno slušamo zastrašujuće brojke o umrlima – kako u Rijeci, PGŽ tako i u Republici Hrvatskoj. Stoga sam odlučio da pošaljem jedan ovakav apel…”.

Što je dr. Nikola Ivaniš poručio, možete pogledati u videu:

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari