NUGENTOV PARK NA TRSATU

Galerija | Drugo izdanje Food Truck Festivala u Rijeci privuklo brojne gurmane iz cijele regije!

Jučer se Nugentov park na Trsatskoj gradini pretvorio u pravu gastro meku, prepunu neodoljivih okusa i primamljivih mirisa.

Ispred Trsatske gradine na četiri kotača stacionirano je 6 truckova koji će podignutu ručnu baš na tom mjestu imati sve do 16. srpnja. 

Kroz prozore food truckova jučer je posluženo na stotine slasnih zalogaja, popraćenih osvježavajućim pićima, a vješte ruke chefova spremne su za vruće ljetne dane, tako da odlične klope ovog ljeta neće nedostajati. 

Na Food Truck Festivalu mogu se kušati maštovita jela poput slasnih burgera od boškarina, buzare u ciabati, hrskavih krumpirića od batata, veganskih burgera ili se zasladiti vaflima uz bezbroj dodataka. Delicije će na svom food trucku pripremati Damir Tomljanović – renomirani chef, poznat kao član žirija Masterchefa, a užitak za sve čula pripremila je i ekipa Capra  Istrian Street Food trucka u svom jedinstvenom Capra gardenu. Standardno izvrsni Picnic Mingle & Fun ponovno će pripremati svoje specijalitete u dalmatinskom štihu, a 79 Tastes, truck koji je po prvi puta stigao u Rijeku, priprema zanimljivu gastro priču. Šećer na kraju – slastice u ljetnom ruhu nudit će Sweet house Di Mare, a rashlađena pića s velikog centralnog šanka i Martini Fiero trucka utažit će žeđ svim posjetiteljima. 

Atraktivne chill zone, bogata scenografija, foto corneri i najzabavniji dio festivala – Kids corner, dali su poseban ugođaj koji najavljuje kako će ovog ljeta Food Truck Festival biti mjesto odlične zabave, ali i oaza uživanja  u ljetnim mjesecima. 

Na otvaranju festivala publiku je rasplesala grupa Grad, a zabava se nastavlja već danas uz DJ-a Forthdancer, dok je nedjelja rezervirana za chillanje uz Cons Acoustic live. Radno vrijeme festivala bit će svakog dana od 17.00 h do 00.00 h, petkom i subotom do 01.00 h. Ulaz je za sve posjetitelje slobodan, a potrebno je samo ponijeti puno dobrog raspoloženja!  

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari