OTVORENO KASTAFSKO LETO

Galerija | “Duhi” oduševili prepunu Crekvinu

U petak je svečano otvoreno 32. Kastafsko kulturno leto uz program “Va duhe Duhi” i pedesetak različitih događanja do kraja kolovoza.

Službeni početak obilježila je u nedjelju navečer premijera komedije “Duhi” u festivalskoj produkciji, a kraj će obilježiti Čansonfest. U međuvremenu bit će tu redoviti Festival gitare, Jerry Ricks Blues Festival, predstave, izložbe, koncerti, radionice…

Komedija „Duhi“ ispunila je do zadnjeg mjesta kastavsku Crekvinu, a dugi aplauz publike nagradio je izvođače i dao im vjetar u leđa za daljnje izvedbe od kojih je prva na redu već u utorak 4. lipnja. U predstavi su sudjelovali: Mario Lipovšek Battifiaca, Jasna Kinkela, Meri Cech, Silvia Zoretić, Zoran Ravnić, Zoran Kinkela, Andy Cech, Zlatko Vičić, Andrija Frlan, Saša Matovina, Tajana Dukić, Mirna Rubeša, Linda Lenac, Maja Stepančić i Natali Vičić. Redatelj je Serđo Dlačić, scenograf Saša Jantolek, a veliku pomoć pružio je i Valter Berden.

U nastavku Kastavskog kulturnog leta očekuju nas 23 glazbena programa, 16 predstava dramskog programa, tri likovne izložbe, filmska projekcija i dvije radionice gitare. Kada se programu KKL-a pridodaju i partnerski programi s predstavama i koncertima, može se uistinu reći da Kastav očekuje nikad sadržajnije ljeto stoga – dobrodošli na Crekvinu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari