EVO RASPORED

U Opatiji danas počinje odvojeno sakupljanje biootpada

Grad Opatija prenosi informaciju trgovačkog društva KOMUNALAC d.o.o., zbog informiranje javnosti i korisnika javne usluge sakupljanja komunalnog otpada.

Trgovačko društvo KOMUNALAC d.o.o. započinje s odvojenim sakupljanjem biootpada (smeđa kanta) počevši od ponedjeljka 3. srpnja 2023. godine. S tim u svezi se pozivaju korisnici javne usluge sakupljanja komunalnog otpada da zaduže svoje spremnike za odvojeno sakupljanje biootpada ili da daju svoju izjavu trgovačkom društvu KOMUNALAC d.o.o. o svom odabiru da samokompostiraju.

Odvoz biootpada vrši se istom dinamikom kao i miješani komunalni otpad. Također će se odvojeno sakupljanje biootpada vršiti i u okviru 2. tjednog odvoza počevši od subote 08.07.2023. godine, također prema dinamici kao i miješani komunalni otpad.

Za detaljne informacije, budite se slobodni obratiti trgovačkom društvo KOMUNALAC d.o.o. kao pružatelju javne usluge sakupljanja komunalnog otpada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari