EasyJet otkazuje dio letova iz Londona za Split, Rijeku i Pulu

Foto: Pixabay

Britanski niskotarifni avioprijevoznik EasyJet odlučio je smanjiti broj letova između Londona i tri jadranske zračne luke. Razlog ovom potezu je manjak osoblja u zračnoj luci u Londonu te u kompaniji koja opslužuje zrakoplove na londonskom Gatwicku. 

EasyJet je tako otkazao sve letove utorkom na liniji London-Pula te dodatno letove petkom i to 1., 8. i 15. srpnja pa će navedena linija od idućeg mjeseca u ponudi imati 2400 sjedala manje nego dosad, piše portal Croatian aviation. Utorkom u srpnju neće biti letova niti za Rijeku, i to 5. i 12. srpnja.

VIDEO DANA:

Na liniji između Splita i Londona(Gatwick) EasyJet je za srpanj prvotno najavio od dva do čak četiri dnevna leta, no i na ovoj liniji je došlo do  otkazivanja pojedinih polazaka pa će ih u sezoni sada biti 95 umjesto prvotno najavljenih 99.  S obzirom na to da će EasyJet svakog dana u srpnju prometovati barem dva puta dnevno na spomenutoj liniji, putnicima će biti ponuđena opcija da svoje putovanje ostvare zamjenskim letom, što na liniji između Londona i Rijeke, s obzirom na razmjerno mali broj tjednih operacija, nije moguće, navodi portal.

Niskotarifni britanski avioprijevoznik otkazao je neke letove i za ostale dijelove Europe iz Zračne luke Gatwick zbog manjka osoblja u navedenoj zračnoj luci, kao i u kompaniji koja opslužuje zrakoplove na spomenutom aerodromu, prenosi Morski.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari