FOTO-HUMANITARKA

Ekipa riječkog “Smiješka”: ”Na žalost, ove godine akciju fotkanja nećemo održati. Nedostajat će nam sav taj šušur…!”

Foto: Smiješak/Facebook

Prije velikih 10 godina Smiješak! je nastao kao humanitarna ideja koja je nakon nekoliko sezona postala prava foto-humanitarna tradicija svih Riječana.

Cilj je bio da u svemu tome svatko dobije nešto; Fotografi daju svoje vrijeme i ulažu svoj rad i znanje (i rade pritom ono što najviše vole), a oni koji se dođu fotografirati dobiju razvijene fotografije na licu mjesta, a oni za koje se Smiješak! održava, dobiju ostvarenje neke konkretne potrebe koju u tom trenutku imaju.

Smiješak! je od početka bio potpuno transparentan, pa se zbog toga donacijama financirala upravo konkretna potreba koju je neka udruga imala, a sudionici Smiješka! su uvijek znali u koju svrhu je donacija otišla.

Nažalost, ovu godinu, koju je u potpunosti obilježila aktualna pandemija, ”Smiješka” neće biti, a o svemu se putem Facebooka oglasila i ekipa koja stoji iza same akcije:

Dragi naši,

iako je ovo vrijeme kada sa uzbuđenjem najavljujemo novi Smiješak!, na žalost ove godine dolazimo sa tužnom…

Objavljuje SmiješakPonedjeljak, 30. studenoga 2020.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari