PJESMA KOJA JE OSVOJILA NAGRADU PORIN

TREBA MI MOJE MJESTO POD SUNCEM! Pogledajte videospot riječke kampanje koja se bori za djetinjstva jednakih šansi

Foto: Printscreen

U sklopu nacionalne donatorske kampanje „Moje mjesto pod suncem“ ovih dana objavljen je video spot u kojemu podršku kampanji izražavaju mnogi naši poznati sugrađani.

Damir Urban je svoju „Iskru“, pjesmu koja je ove godine dobila nagradu Porin za Pjesmu godine, odlučio upotrijebiti kako bi podržao kampanju, a njemu su se pridružili Saša Antić iz grupe TBF, neponovljiva Gabi Novak, jake snage emisije „Nedjeljom u 2“ – Maja Sever i Aleksandar Stanković te glumci Nina Violić, Janko Popović Volarić i Rade Šerbedžija, uz poznatog psihologa i bivšeg voditelja obrazovne reforme, Borisa Jokića.

Video spot pogledajte na You tube kanalu kampanje Moje mjesto pod suncem.

Kampanjom „Moje mjesto pod suncem“ do kraja godine želi se prikupiti 1,2 milijuna kuna za potpunu adaptaciju i opremanje solidarnog centra „Moje mjesto pod suncem“, namijenjenog za sustavan rad sa socijalno isključenom djecom i njihovim obiteljima u Rijeci.

Moje mjesto pod suncem je program udruge CeKaDe iz Rijeke, koji već šestu godinu intenzivno radi na osnaživanju, edukaciji i raznim vrstama pomoći djeci i obiteljima ispod ruba siromaštva. Cilj im je prekinuti krug siromaštva djece-korisnika programa i pomoći im da uspiju na temelju vlastitih sposobnosti, a ne socijalnog konteksta u kojem odrastaju.

Kampanju možete podržati izravnom uplatom na broj računa ili pozivom na donatorski broj 060 80 20 25 (cijena poziva: fiksni 3,75 kn/poziv, mobitel 5,05 kn/poziv).

Partner u realizaciji nacionalne donatorske kampanje „Moje mjesto pod suncem“ u organizaciji udruge CeKaDe je Sveučilište u Rijeci, a kampanja se provodi uz pokroviteljstvo Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke.

Pratite novosti vezane za kampanju „Moje mjesto pod suncem“ na društvenim mrežama Instagram i Facebook i službenoj web stranici programa “Moje mjesto pod suncem”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari