DIVNA GESTA

Ekonomski fakultet u Rijeci prikuplja božićne pakete za Socijalnu samoposlugu “Kruh sv. Elizabete“

Ilustracija: Goran Kovacic/PIXSELL

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci i u 2021. godini ispunit će želje korisnika Socijalna samoposluge kojima će uljepšati predstojeće blagdane

I ove godine pripremit će poklone za osobe slabijeg imovinskog stanja, najčešće starije, ponekad bez vlastitog doma, neke od njih s invaliditetom, a sve imaju jedan zajednički nazivnik – u životu su same.

U suradnji sa Socijalnom samoposlugom saznali su tko su oni i što im doista treba i dobili su popis njihovih želja koje ne sliče tipičnim božićnim poklonima – POPIS

Svi koji žele sudjelovati u akciji mogu se priključiti na dva načina:

1.       Ispuniti želje koje su dostavili korisnici – u dokumentu se nalazi popis želja,  do kojih možete upisati svoje ime i kontakt ako želite kupiti upravo taj poklon.

“Imena smo maknuli s popisa jer to i nije cilj ovoga darivanja – ali svima koji se odluče kupiti poklon i sami ga dostaviti rado ćemo i reći o kome se radi i proslijediti kontakt. Na poklon napišite što se u njemu nalazi kako bi došao u prave ruke.”, poručili su organizatori.

2.       Prikupljat ćemo hranu i higijenske potrepštine za korisnike Socijalne samoposluge –  brašno, ulje, konzerve, šamponi i sve ostalo što je potrebno u svakodnevnom životu.

•             Svoje pakete možete donijeti do srijede 22. prosinca u 14 sati u Višenamjensku dvoranu 1/I. kat.

•             Na poklon napišite čestitku od koga je i što se u poklonu nalazi i redni broj iz tablice da znamo kome je namijenjen.

•             Lista će se nadopunjavati s preciznijim informacijama (npr. broj cipela i sl.) – poslat ćemo vam više informacija o proizvodu kada se upišete na listu pored poklona za koji ste se odlučili.

•             Ukoliko odlučite donirati namirnice koje su svježe ili imaju ograničeni rok trajanja (npr. meso) možete to napraviti na način da kupite bon ili najavite dan ranije.

•             Za pojedini poklon može se pribilježiti jedna ili više osoba koje se dogovore.

•             Vrijednost donacije iznosi cca 200 kuna po osobi.

•             Akcija ne predviđa skupljanje isključivo novih proizvoda te nisu predviđene donacije rabljenje robe ili korištenih proizvoda.

Koordinator akcije: Diana Ježina Radovanović (diana.jezina.radovanovic@efri.hr)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari