NE MOŽEMO BEZ KARNEVALA!

EKSKLUZIVNO! Riječki karneval se odgađa ali će se u 2022. sigurno održati, čim to epidemiološka situacija dozvoli!

Informaciju nam je potvrdio dobro obaviješteni izvor

Već nekoliko tjedana svima nam je, više-manje, jasno da od Riječkog karnevala u njegovu uobičajenom terminu ni ove godine – zbog pogoršane epidemiološke situacije uzrokovane pandemijom omikron varijante koronavirusa – neće biti ništa.

No riječki i primorski karnevalski duh je nesalomljiv! Od održavanja Riječkog karnevala u 2022. godini brojne maškare, uporna gradska turistička zajednica pa ni samo gradsko vodstvo neće baš nikada odustati pa su se, kako saznajemo, pronašla neka nova rješenja!

VIDEO DANA:

Riječki karneval, saznali smo iz dobro upućenog izvora, se odgađa – ali će se u 2022. sigurno održati, čim to epidemiološka situacija dozvoli!

‘Bolje da propadne selo (u ovom slučaju grad) nego da zamru običaji”, uzrečica je kojom se – na svu sreću – rukovode i svi oni koji odlučuju o sudbini Riječkog karnevala, tako da i s ovog mjesta možemo odaslati poruku svim zainteresiranima – a napose karnevalskim grupama iz Rijeke, Primorja, kvarnerskih otoka, Gorskog kotara, Hrvatske, Europe i svijeta – slobodno krenite s pripremama i šivanjem kostima, jedino ih malo prilagodite – proljetnom ili čak ljetnom vremenu! (D. Janković)

UPDATE: Tijekom dana stigla je i službena potvrda ove vijesti, detalje pročitajte OVDJE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari