OBAVIJEST

Energo danas započinje s postepenim prelaskom na ljetni režim rada toplana

Ivica Galović/Pi Xsell

TD Energo obavještava korisnike toplinske energije da će od danas, 27. travnja 2022. godine, započeti s postepenim prelaskom na ljetni režim rada na toplinskom sustavu grada Rijeke.

Radi promjenjivog vremena, a do najave stabilnije prognoze, zadržat će se mogućnost zagrijavanja prostora u jutarnjim i popodnevnim satima na svim toplinskim sustavima.

Podsjećamo, u ljetnom režimu rada toplinski sustavi koji su u automatskom režimu rada (Gornja Vežica, Škurinje, Kozala, Malonji, Srdoči i Podmurvice), započinju sa zagrijavanjem prostora i tople vode u 5:00 sati, a završavaju u 23:00 sata, dok ostali sustavi rade od 6:00 do 22:00 sata.

VIDEO DANA:

Neovisno o tome što sezona grijanja nije formalno završila, suvlasnici svake zgrade mogu potpuno samostalno odlučiti o ranijem završetku sezone grijanja, odnosno u potpunosti isključiti podstanicu, putem svojih ovlaštenih predstavnika stanara.
Za dodatne informacije građani se mogu obratiti putem elektroničke pošte na podrska@energo.hr ili besplatnog telefona 0800 353 040.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views