DOBRO JE ZNATI

Evo gdje su u PGŽ preostali kontrolni punktovi za nadzor e-propusnica!

Foto: Ilustracija (MUP)

Policija i dalje provodi kontrolu i nadzor korištenja e-propusnica

Odlukom o ukidanju nužne mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka za Primorsko-goransku županiju od 19. travnja definirana su područja Gorskog kotara, Otoka i Primorja za kretanje unutar kojih građanima nije potrebna propusnica, dok za odlazak u druga područja unutar Županije ili izvan nje građani trebaju imati odgovarajuću e-propusnicu.

Policija i dalje provodi kontrolu i nadzor korištenja e-propusnica te su sukladno navedenoj Odluci na području Policijske uprave primorsko-goranske uspostavljeni i kontrolni punktovi.

Iz PU primorsko-goranske obavještavaju građane da su kontrolni punktovi na sljedećim lokacijama:

čvor Delnice, Vrbovsko i Kikovica te na Gornjem Jelenju i na Krčkom mostu,

na Jadranskoj magistrali na granici s Ličko-senjskom županijom,

na staroj cesti prema Učki u pravcu Istarske županije

Po potrebi kontrolni punktovi će biti uspostavljeni i na drugim lokacijama.

Pozivaju građane da prilikom napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravišta, odnosno odlaska na druga područja imaju odgovarajuću e-propusnicu, koju su dužni pokazati na zahtjev policijskih službenika.

“I dalje apeliramo na građane da se pridržavaju svih mjera i odluka Stožera civilne zaštite radi sprečavanja širenja zaraze koronavirusom, očuvanja svog i tuđeg zdravlja te ukoliko to nije nužno #Ostanu doma.”, poručuju iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari