U PGŽ danas nema novih zaraženih osoba koronavirusom!

Ilustracija

U PGŽ je ukupno 41 osoba zaražena dok je 29 osoba ozdravilo

Primorsko-goranska županija i dalje je “najzdravija” hrvatska županija po broju oboljelih od koronavirusa na 100 tisuća stanovnika. Danas nema novooboljelih osoba te je trenutno u PGŽ 41 osoba zaražena koronom. Do sada je 29 osoba ozdravilo.

U ovom trenutku u PGŽ u samoizolaciji je još oko 1500 osoba i 540 ljudi kao kontakti do sada oboljelih, a koji su pod stalnim nadzorom. Do sada je obavljeno preko 1.600 testiranja. Ukupno je od početka epidemije s današnjim danom u PGŽ zaražena 71 osoba.

Jučer smo imali dvije nove osobe zaražene koronavirusom, a glavni epidemiolog Dobrica Rončević rekao je da su ti slučajevi u Primorsko-goranskoj županiji posljedica nedavne repatrijacije hrvatskih državljana.

“Oni su na ulaznom testiranju u zračnoj luci u Zagrebu bili negativni, ali je testiranje nakon desetak dana samoizolacije pokazalo da su u međuvremenu postali pozitivni na koronavirus”, objasnio je Rončević.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari