JESTE LI ZNALI?

Evo na koje sve načine možete kupiti parkirnu kartu

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Rijeka plus je proveo anketu koja je pokazala da je sms poruka i dalje najčešći način plaćanja parkirne karte. Uvijek postoje opcije kupnje, a na vama je da izaberete koja vam najviše odgovara.

Ovo su svi mogući načini za kupovinu parkirne karte:

Sms poruku s ispravnom registracijom vozila koje koristi parkirno mjesto pod naplatom šaljete na broj koji je naveden na lokaciji. Provjerite koji je broj u zoni u kojoj parkirate, jer svaka zona ima svoj broj m-parking sustav.

Kupnja karte na kioscima Tisak ili iNovine – jednostavno kažete registraciju prodavaču i zonu u kojoj je vaše vozilo, te broj sati koji vam treba za parkiranje. Platite račun koji je ujedno i parkirna karta.

Riječ je o digitalnoj karti, te račun ne morate ostavljati u vozilu.

KEKS Pay i Bmove aplikacija – jednostavno se instaliraju na mobilni uređaj i vezane su za vašu bankovnu karticu

Prilikom plaćanja aplikacijama utvrdite da aplikacija prikazuje ispravnu zonu, te se uvjerite da je upisana registracija vozila ispravna.

Digitalni parkirni automati – dodirom na ekran automati vas vode u kupnju parkirne karte. Izaberite broj sati za parkiranje, te upišite ispravnu registraciju. Plaćanje se vrši bankovnim karticama

Tako kupljena karta ne mora se ostavljati u vozilu.

Na web shopu rijekacitycard.hr možete kupiti cjelodnevnu ili satnu parkirnu kartu. Plaćanje se vrši karticama, a račun koji je ujedno i parkirna karta će se dostaviti na vaš e-mail.

Prilikom kupnje pripazite na upisivanje ispravne registracije i na odabir ispravne zone.

Parkirnu kartu možete kupiti i na prodajnom mjestu na Jelačićevom trgu 3. Tako kupljenu kartu ne morate ostavljati u vozilu

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari