EVO POPISA – SVE 104 GRUPE! Od Smajlića i Kreativnih penzića do Matujskih hipija i Klaunovskog sabora!

Na velikoj Međunarodnoj karnevalskoj povorci 11. veljače sudjelovat će  tisuće sudionika u povorci na kojoj će se predstaviti čak 104 karnevalske grupe

Međunarodna karnevalska povorka kruna je karnevalskih svečanosti na Kvarneru, pa i šire. Natjecanje u maštovitosti, duhovitosti i originalnosti, vatromet boja i oblika, rezultira paradom stotine alegorijskih kola, tisuća maski i nemjerljivog broja gledatelja iz zemlje i inozemstva.

Već i sam pogled na popis sudionika, odnosno na nazive maškaranih grupa i alegorijskih kola, tjera na glasan smijeh!

Najbrojnija karnevalska grupa u povorci bit će Pom-F-Ri s čak 315 sudionika maskiranih na temu “Robin Hood”, a nastupit će kao 85. po redu. No bit će tu još mnogo grupa s nekoliko stotina sudionika tako da će Meuđunarodna karnevalska povorka i ove godine biti impresivna!

Bit će u Međunarodnoj karvelskoj povoci mnoga alegorijska kola (Piratice z Abacije, Bakarsko pleme, Briselski balet…) ali i “jednostavne” maškarane grupe, a u dokumentu OVDJE možete pogledati tko će sve sudjelovati i kojim redoslijedom će prolaziti Rivom i Korzom!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari