ODABRALE ŠKOLE

Galerija | Evo tko su najuspješniji učenici i profesori opatijskih srednjih škola! Nagrađeni su umjetničkim slikama Claudija Franka

Grad Opatija je na kraju i ove školske godine nagradio najuspješnije učenike srednjih škola koje djeluju u Opatiji te profesore godine. Učenike i profesore su predložile, odnosno odabrale škole, a Grad Opatija je njihov trud nagradio umjetničkim slikama Claudija Franka.

Na svečanosti održanoj u hotelu Ambasador te Kulturnom domu Zora podijeljene su završne svjedodžbe učenicima Ugostiteljske škole Opatija i Gimnazije Eugena Kumičića. U Ugostiteljskoj školi Opatija profesorica godine je Aleksandra Miljević, a učenik generacije Leonardo Rumac.

U Gimnaziji Eugena Kumičića učenica generacije je Hana Albaneže, a profesor godine Damir Kuvačić. Danas su svjedodžbe o završetku srednjoškolskog obrazovanja podijeljene i učenicima Obrtničke škole Opatija u kojoj je učenica generacije Emma Žurga.

Nagrade su, u ime Grada Opatije, uručili gradonačelnik Fernando Kirigin i zamjenica gradonačelnika Kristina Đukić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari