VODA SE DOVODI AUTOCISTERNAMA

Evo zašto dio Rijeke nema vode: Kod Guvernerove pukla cijev, promet se odvija zaobilazno

Foto: D. Martinčić

Danas ujutro javili smo kako je “Više riječkih ulica danas bez vode zbog izvanrednog puknuća” do kojeg je došlo noćas

Do puknuća glavne vodovodne cijevi došlo je kod Guvernerove palače, na raskrižju ulica Pomerio i Ulice Žrtava fašizma. Mogli bi reći – na najnezgodnijem mjestu na kojem se to moglo dogoditi!

Foto: D. Martinčić

U tijeku su radovi na popravku što bi moglo potrajati, kako su javili iz VIK-a, do 17 sati odnosno do otklanjanja kvara! Znači, sve je na građevinarcima odnosno majstorima riječkog komunalnog sruštva.

Zbog ovog izvanrednog događaja na snazi je i promjena prometnog režima – vozila ne mogu iz ulice Pomerio proći dalje prema Ulii Žrtava fašizma i obrnuto, stoga se sav promet preusmjerava ili preko Belvedera odnosno Ulie Matka Laginje ili prema ‘donjem’, dužobalnom riječkom prometnom pravcu.

Foto: D. Martinčić

Podsjetimo, bez vode su do daljnjega građani u ovim ulicama:

Ulica Ivana Rendića, Ulica Ive Marinkovića, Ulica Ljudevita Matešića, Ulica Moše Albaharija, Pomerio, Prolaz Marije Krucifikse Kozulić, Ulica Senjskih uskoka, Ulica Slaviše Vajnera, Studentska ulica i Trg Republike Hrvatske.

Korisnicima koji su još uvijek bez vode na raspolaganju su tri autocisterne: jedna se nalazi kraj parka na Pomeriu, druga u Ulici Moše Albaharija, dok treća kruži područjem bez vode, priopćeno je iz ViK-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari