FACEBOOK SVAĐA RIJEČKIH SDP-ovaca: Vojko Braut javno prozvao Željka Jovanovića

Idi na originalni članak
Foto: S božićnog domjenka riječkog SDP-a

Uoči unutarstranačkih izbora u SDP-u polarizacija između dviju (?) struja unutar te stranke okupljene oko njihovih favorita za predsjednika poprima sve žešće razmjere…

Oglas

… a na društvenim mrežama pretvara se u svađu u kojoj se ne biraju verbalne žaoke pa ni uvrede! Tako je jučer, upravo na dan kada je Zlatko Komadina, jedan od dvojice kandidata za predsjednika SDP-a, pozivao sudionike javnog i političkog života na suzdržavanje od govora mržnje u javnosti i na društvenim mrežama (misleći pretežito ipak na izjave sa stranačkih skupova nekih drugih, ultradesnih stranaka), ekalirala svađa na društvenoj mreži između istaknutih riječkih SDP-ovaca.

Vojko Braut, član Predsjedništva Gradskog odbora SDP-a Rijeka, prozvao je svog kolegu po funkciji Željka Jovanovića zbog toga što ovaj, po njemu, „ne bira sredstva da se optuži i oblati „druga strana“. Po Brautu, to dokazuje Jovanovićeva „nedavna Facebook objava u kojoj potpuno neutemeljeno proziva kampanju Zlatka Komadine“.

„Hajde jednom iznesi svoje stavove među nama na stranačkim tijelima pa da ti imamo priliku odgovoriti, a da to ne prenesu svi mediji u Hrvatskoj.“, stoji u objavi Vojka Brauta na Facebooku uz dodatak: „Nitko među nama nije sveta krava pa tako ni Zoran Milanović“.

Željko Jovanović lakonski je odgovorio Brautu „Konvencija je u subotu, vidimo se“, no rasprava se nastavila.

Mnogi sudionici političkog života u Hrvatskoj, a posebice članovi SDP-a, posljednjih dana konsternirani su „niskom razinom“ političke rasprave koja se – između ostalog – među (riječkim) SDP-ovcima vodi i na društvenim mrežama.

S druge strane, mnogi tvrde da je u svim političkim strankama uvijek bilo žestokih rasprava, suočavanja i (idejnog) sukobljavanja, samo što današnje komunikacijske tehnologije omogućavaju da sve to stranačko „prljavo rublje“ bude vidljivije javnosti.

Exit mobile version