NASTAVA ĆE SE ODVIJATI ONLINE

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu organizira besplatan tečaj kineskog jezika za početnike

Foto: Facebook/Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u suradnji s Konfucijevim institutom otvara prijave na program cjeloživotnog obrazovanja „Kineski jezik u turizmu za početnike“ (početni program).

PRIJAVE na program vrše se putem google obrasca https://forms.gle/DFBXurjLjtw1s6MfA te su otvorene do 1. studenog 2020. godine. Pohađanje programa je BESPLATNO za sve polaznike.

Program cjeloživotnog obrazovanja „Poslovno komuniciranje na kineskom za početnike“ (napredni program) će se održati u ljetnom semestru ove akademske godine.

S obzirom na postojeću epidemiološku situaciju uzrokovanu pandemijom  COVID-19  tijekom ove akademske godine 2020./2021. nastava na navedenim programima će se odvijati u skladu s online modelom putem platforme Microsoft Teamsa.

Detaljne informacije o programima učenja kineskog jezika mogu se pronaći web stranici Fakulteta https://www.fthm.uniri.hr/studiji/cjelozivotno-obrazovanje .

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari