DOBRO POVEZAN OTOK

Video | FENOMEN OTOKA KRKA Plaže pune ‘kao šipak’, a najpopularnije vile s bazenom u unutrašnjosti!

Kuće sa bazenima danas imaju bolju čak popunjenost od nekih obalnih destinacija

Krku ide u prilog što je jako dobro prometno povezan, što ima most i što je auto destinacija.

”Otok Krk svake godine permanentno ulaže i u svoje smještajne kapacitete, sve više njih i u unutrašnjosti otoka. Kuće sa bazenima danas imaju bolju čak popunjenost od nekih obalnih destinacija ”, rekla je Majda Šale, direktorica Turističke zajednice otoka Krka.

Šale je naglasila kako Krk ima velik broj zabavnih i kulturnih programa. Preko 200 programa koje organiziraju, a večeras je na programu Ribarska večer.

”Na Krku je preko 60 000 gostiju. Gosti troše u prosjeku svake godine sve više, a prije svega rastu i cijene. Cijene smještajnih objekata koji su visokokvalitetni, a i ugostiteljskih usluga. Vjerujemo svakako da ćemo završiti turističku sezonu i sa dobrim financijskim rezultatima i da će se dio tih rezultata preliti i u poboljšanje kvalitete iduće godine”, kazala je Šale.

Kao i neke druge otočne sredine, i otok Krk muku muči s nedostatkom radnika. To je višegodišnji problem koji je posebno izražen sada u pandemiji.

”Svi ugostitelji se nose s tim problemom. No s obzirom da svi dobro rade, znači da su se ipak svi dobro organizirali”, rekla je Šale, izvještava Ida Balen za RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari