SEDAM DANA UŽIVANJA

Festival sladoleda u Njivicama počinje u ponedjeljak! Evo što vas sve čeka u tjednu slatkih užitaka

Po sedmi put Njivice će preplaviti sladoledni užici, a čak sedam dana bit će posvećeno omiljenoj ljetnoj slastici!

U organizaciji Turističke zajednice Općine Omišalj u ponedjeljak počinje Festival sladoleda koji će trajati od 8. do 14. srpnja! Uz sladoledne punktove, photo cornere i bogatu scenografiju, duž Ribarske obale i Lukobrana u Njivicama, na vanjskim prostorima Aminess Atea Camping resorta i na nekoliko lokacija u sklopu Aminess hotela odvijat će se zanimljive festivalske aktivnosti i glazbeni program.

Ukratko – u Njivicama će sljedeći tjedan sve biti u znaku sladoleda!

Ledena delicija posluživat će se na čak 18 punktova

Pet izlagača bit će smješteno u scenografski atraktivnim ice cream cornerima. Svoj 100% prirodan i ručno rađen artizanski gelato posluživat će aRoma Gelato Experience pa će ovo biti prilika za kušanje sladoleda izrađenog od najkvalitetnijih namirnica!

Pri suncu by Nina Šarić nudit će svoje craft sladolede, a u ponudi će imati popsicle sladolede, zatim sladolede na štapiću te gelato na kuglice. Valle Losca sa svojom šarenom trokolicom, koja je već postala sinonim za kvalitetu i autentičnost, stiže s bogatom ponudom homemade sladoleda. Nudit će voćne okuse sladoleda koji se pripremaju isključivo sa svježim voćem, dok mliječni okusi u sebi sadrže mlijeko s hrvatskih pašnjaka!

Ema ice cream – kamiončić koji osim sladoleda prevozi i ljubav prema proizvodnji domaćeg sladoleda, u ponudi ima veganski i bezglutenski sladoled, a šarenilo okusa poslužuje se u kornetima ili čašicama. Di Mare Desserts posjetiteljima će nuditi soft ice u bezbroj kombinacija – s bombonima, šarenim mrvicama, bademima, kokosom, šumskim voćem ili šlagom.

Aminess hotels & Resorts festivalu će se pridružiti na čak šest svojih punktova na kojima će nuditi handmade ice cream Frozzie, a pripremili su i nešto posebno za sve ljubitelje kave – Affogato Morning Experience, uz zanimljiv glazbeni i animacijski program.

Lokalni proizvođači bit će važna karika festivalskih aktivnosti, a široku paletu svojih sladoleda prezentirat će Restoran Rivica, Bourbon, Stric, Vijon, Passage, Fontana i Fratelli!

Gastro punkt

Pokraj centralne pozornice smjestit će se gastro punkt u kojem će se hrana posluživati na četiri kotača.

Na food trucku Meat & Eat gastro ekipa spajat će inovativne kombinacije, a kako i sam naziv govori – preferiraju mesni meni. Za sve koji budu tražili osvježenje, pronaći će ga na drink corneru te na Thomas Henry trucku.

Festival sladoleda pružit će i dodatne sadržaje za sve generacije.

Od utorka će u jutarnjim satima Kids Corner by Aminess biti prava oaza igre i veselja uz brojne radionice za najmlađe, a u popodnevnim satima svakog će se dana održavati Kids disco, zabavni program uz animatore, mađioničara i ulične performere.

7 Seas Restaurant & Bar ugostit će Ice cream football corner u kojem će vladati pravo nogometno ludilo!

Večernji sati bit će rezervirani za glazbeni program – u ponedjeljak na pozornicu stiže Neno Belan & Fiumensi, dok u utorak nastupa Minea.

U danima koji slijede nastupat će grupa Venus, L’amour band, Infinity band, Grooversi i DJ Tommy zbog čega je zabava tijekom svih sedam dana zagarantirana!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari