ODLIČNO

Festival sportske rekreacije ove subote na Platku a u nedjelju u Lovranu; Pogledajte što vas sve čeka!

Lovran će po prvi put biti domaćinom Festivala sportske rekreacije. Program “Morski đir” bit će održan u nedjelju 22. kolovoza. S početkom u 10 sati JK Istra Lovran organizira školu jedrenja uz stručno vodstvo na jedrilicama klasa Optimist i Laser, dok će profesionalni skiper OpaSailing School & Cruise uvesti sve zainteresirane u svijet jedrenja na krstašu, školskom brodu Este 24.

Usporedno s jedrenjem, u suorganizaciji KŠR Gorovo održat će se i promocija vožnje svjetskog hita – SUP-a, a u suradnji sa SRD Zubatac Lovran tečaj udičarenja.

Termini jedrenja na krstašu započinju u 9 sati, a posljednji je onaj u 16:30 sati. Zainteresirani se mogu prijaviti mailom na info@opasailing.eu ili putem facebook stranice na kojoj je dostupno i više informacija.

Subota je rezervirana za poznato “Sportsko lice Platka”. U suradnji sa DŠR Kvarner zainteresirani će se moći okušati u malom nogometu, odbojci na pijesku, boćanju, košarci 3 v 3 i disc golfu. O svemu detaljnije možete saznati na http://sva-lica-platka.eu/sportsko-lice/.

“Festival sportske rekreacije Platak 2021” organizira Savez sportske rekreacije „Sport za sve“ PGŽ  pod pokroviteljstvom Primorsko – goranske županije, a u suradnji sa Zajednicom sportova PGŽ i Hrvatskim olimpijskim odborom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari