POMOZIMO!

U Rijeci sutra započinje prikupljanje pomoći za izbjeglice u Afganistanu

Foto: Twitter

U Rijeci započinje skupljanje stvari za pomoć izbjeglicama iz Afganistana, objavili su na Facebook stranici Marijina farma. Pomoć se može donirati petak, 27. kolovoza od 20 do 21 sat i subotu, 28. kolovoza od 8 do 9 sati na Zametu na Trgu riječkih olimpijaca 1 ispred Dvorane Zamet.

U Rijeci započinje skupljanje stvari za pomoć izbjeglicama iz Afganistana, objavili su na Facebook stranici Marijina farma. Donirati se može u petak, 27. kolovoza od 20 do 21 sat i subotu, 28. kolovoza od 8 do 9 sati na Zametu na Trgu riječkih olimpijaca 1 ispred Dvorane Zamet.

VIDEO DANA:

Njihovu objavu za javnost prenosimo u cijelosti:

“Humanost ne poznaje godišnja doba, nacionalnost, boju kože, vjeru već kao najviša kruna društvenih vrijednosti naš osobni moralni zakon da svakom čovjeku na Planeti osiguramo pravo na ŽIVOT, SLOBODU i OSOBNU SIGURNOST. Udruga Marijina farma s današnjim danom službeno započinje akciju pomoći izbjeglicama iz Afganistana

Sve će biti donirano udruzi You Serios? koja čini dio međunarodne platforme za građansku solidarnost CROSOL.

Popis stvari potrebnih za doniranje: MUŠKA ODJEĆA I OBUĆA

– Kratke majice, donji dijelovi trenirki, traperice, kratke hlače, bokserice, čarape (ISKLJUČIVO S i M veličine)

– Sportske tenisice i natikače veličina 40-45

• ŽENSKA ODJEĆA I OBUĆA

– Kratke majice, lagane majice dugih rukava, tunike, donji dijelovi trenirki, tajice, traperice, gaćice, grudnjaci, čarape, marame (veličine S,M i L)

– Sportske tenisice, natikače, japanke, sandale veličina 36-40

• DJEĆJA ODJEĆA I OBUĆA

– Kratke majice, donji dijelovi trenirki, traperice, tajice, kratke hlače (za uzraste 0-17 godina)

– Sportske tenisice, natikače, japanke, sandale veličina 20-37

• OSTALO

– Ruksaci, igračke, pribor za crtanje i slikanje, papirnate i plastične vrećice, vješalice

• HIGIJENSKE POTREPŠTINE

– Šamponi, sapuni, gelovi za tuširanje, paste za zube (odrasli i djeca), dezodoransi (muški, ženski), vlažne maramice, higijenski ulošci, pelene br. 1,2,3,4,5,6, prašak za pranje rublja, čarli, kreme za ruke, baby šamponi i ulja

• NIKAKO sakoi, košulje, hlače na crtu, zimske jakne, torbe koje nisu ruksaci, poslovne cipele i cipele na petu, čizme i sl.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari