MULTIMEDIJALAN PROJEKT

Galerija | Film o Primorsko-goranskoj županiji osvojio 2. mjesto na multimedijalnom projektu Moja.hr

Film o Primorsko-goranskoj županiji autora Matea Jurčića i Artema Duškina osvojio je 2. mjesto u multimedijalnom projektu Moja.hr koje organizira Večernji list u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta, Hrvatskom turističkom zajednicom te partnerom projekta, Hrvatskom radio televizijom.

Ovogodišnja završnica projekta održana je u Kašteliru, u Istarskoj županiji, a upravo je istarski župan Boris Miletić i uručio nagradu predstavniku Primorsko-goranske županije. Predstavnike Primorsko-goranske županije podržale su pročelnica UO za kulturu, sport i tehničku kulturu Sonja Šišić, predstojnica Kabineta župana Ermina Duraj i viša savjetnica za projekte i valorizaciju kulturne baštine Rajna Miloš.

Treću godinu zaredom ovaj projekt donosi jednominutne video priče o hrvatskim županijama otkrivajući sve ljepote i običaje Lijepe naše.

Pobjednik ovogodišnjeg natjecanja jest film o Požeško-slavonskoj županiji koja će iduće godine biti domaćin završnice Moja.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari