SURADNJA ŠKOLE I PODUZETNIKA

Finvest corp d.d. donirao OŠ Petar Zrinski Čabar 10 računala

Predsjednik nadzornog odbora Finvest corpa d.d. Denis Fundić predao je ravnateljici OŠ Petar Zrinski Čabar Silvani Šebalj Mačkić 10 prijenosnih računala s pratećom opremom.

Predaji donacije prisustvovali su i zamjenik župana Petar Mamula, gradonačelnik Čabra Kristijan Rajšel sa zamjenicom Ivanom Lakota te profesorica Barbara Turk Čop.

Ravnateljica Silvana Šebalj Mačkić zahvalivši na donaciji rekla je da će se prijenosna računala iskoristi na najoptimalniji način te kako je ovo vrijedan primjer suradnje škole, lokalne zajednice i poduzetnika. Denis Fundić iz Finvest corpa istaknuo je zadovoljstvo što su laptopi donirani osnovnoj školi.

U ime osnivača Škole, Primorsko-goranske županije, na donaciji se zahvalio i zamjenik župana Petar Mamula istaknuvši kako je ovo primjer društveno odgovornog djelovanja u zajednici. Mamula je podsjetio kako je škola bila jedna od osam obuhvaćenih projektom „Energetska obnova zgrada osnovnih škola Primorsko-goranske županije“, kapitalnoj županijskoj investiciji u školstvo vrijednoj preko 37 milijuna kuna. Vrijednost energetske obnove zgrade OŠ “Petar Zrinski” i SŠ “Vladimir Nazor”, iznosila je nešto više od 4 milijuna kuna  u čemu je  Primorsko-goranska županije sudjelovala s 1,53 milijuna.

Donaciju su pozdravili i predstavnici Grada Čabra gradonačelnik Kristijan Rajšel i zamjenica Ivana Lakota.

OŠ Petar Zrinski Čabar uz matičnu školu u Čabru, djeluje i u 4 područne škole u naseljima Prezid, Tršće, Gerovo i Plešce. Sveukupno ju pohađa 209  učenika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari