ZA BOLJI POLOŽAJ MLADIH

Florijan Odicki novi je predsjednik Mladih Liste za Rijeku!

U prostorijama Liste za Rijeku danas je održana skupština organizacija Mladih Liste za Rijeku na kojoj su u Savjet mladih izabrani novi mladi članovi stranke Gea Popadić, Florijan Odicki, Manuela Gajić, Marin Vucelić, Korina Vranešić i Edi Kačarik.

Za predsjednika Mladih Liste za Rijeku izabran je Florijan Odicki koji će se u narednom razdoblju zalagati za bolji položaj mladih u našem gradu.

– Zbog toga sam se i priključio Listi za Rijeku jer mislim da Rijeka može i mora bolje. Mlade u Rijeci također treba više uključivati u razvoj grada i na tome ćemo inzistirati u budućem radu Mladih Ri.

Skupštinu Mladih Liste za Rijeku pozdravio je dosadašnji dugogodišnji predsjednik Filip Jakovac.

– Deset godina na čelu Mladih Liste za Rijeku je proletilo pa je vrijeme da idem dalje i pridružim se svojim starijim i iskusnijim kolegama. Bilo je puno projekata, a sada se nadam da će ih biti još više. Ostajem prisutan kao mentor i moralna potpora. Sad više neću morati teško nositi, ali ću svima govoriti da znam kako se to radi, u svom tipičnom alanfordovskom tonu zaključio je Filip koji je štafetu predao mladom i ambicioznom nasljedniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari