IZVRSTAN GLAZBENI PROGRAM

Food Truck Festival u Krku kao savršen začin ovogodišnjeg Krk Music Festa!

FOTO: Borut Brozović (Studio B)/ TZG Krka

Ovog je vikenda grad Krk središte kulinarskog i glazbenog užitka tijekom održavanja ovogodišnjeg izdanja popularnog Food Truck Festivala koji prati izvrstan glazbeni program Krk Music Festa

Food Truck Festival okuplja ljubitelje gastronomije i gurmane te pretvara prostor uz Veli park i krčku rivu u pravu festivalsku oazu. Ambijentalna rasvjeta dodatno naglašava “ljetnu vibru”, stvarajući ugodnu atmosferu za sve posjetitelje.

Festival je ove godine predstavio novi food truck – Marmota Taqueria koji je već prvog dana oduševio posjetitelje svojim meksičkim specijalitetima pripremljenim po tradicionalnim receptima s modernim twistom. Meat&Eat truck nudi bogat izbor mesnih jela – njihov najveći adut iz ponude je Smokey the king burger, a Pulled pork definitivno zauzima drugo mjesto na listi favorita.

Novitet na festivalu bio je Kusshh bar, koji je predstavio raznovrsne likere i rakije s otoka Krka, napravljene prema originalnoj recepturi s autohtonim sastojcima. Osim hrane, posjetitelji su mogli uživati u osvježavajućim ljetnim pićima koje su nudili Thomas Henry cocktail truck i Central bar.

Paralelno s Food Truck Festivalom, u organizaciji Turističke zajednice Grada Krka održava se i Krk Music Fest, posvećen Svjetskom danu glazbe i dočeku ljeta. Festival je prve večeri otvoren uz koncert Vatre, jednog od najpoznatijih hrvatskih rock bendova koji je publiku osvojio svojim energičnim nastupom.

Uživanje u gastronomskim delicijama i izvrsnoj glazbi nastavit će se kroz cijeli vikend. Subotnju večer posjetitelji će u Krku moći provesti uz nastup Nene Belana i Fiumensa, koji su ove godine obilježili 40. godišnjicu svoje profesionalne karijere. Završna večer festivala pripala je The Bestbeatu, jednom od najutjecajnijih Beatles Tribute bendova na svijetu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari