AKCIJA NA KORZU: Pomozite dječjoj kirurgiji na Kantridi kupnjom Homo si teć majice i narukvice!

Prije početka 23. izdanja festivala sporta i rekreacije Homo si teć – Rijeka Run, na Trgu 128. brigade HV-a postavljen je šator na kojem će se sve do posljednjeg dana festivala, 14. travnja, moći kupiti Homo si teć majica i narukvica

 

Prodaja je kao i svake godine humanitarnog karaktera; od cijene majice i narukvice 50 kuna, dok se po 10 kuna donira Društvu za dječju kirurgiju Kantrida.

Pridružite se najvećem riječkom i hrvatskom rekreativnom događaju s tisućama profesionalaca i rekreativaca svih generacija u nedjelju 14. travnja, te pomozite edukaciji i školovanju kirurga Dječje bolnice Kantrida, koji za neizostavna nova znanja nemaju drugih sredstava osim svojih vlastitih.

Šator je otvoren svakim radnim danom od 10 do 18 sati.

Festival sporta i rekreacije Homo si teć – Rijeka Run započinje u subotu 30. ožujka utrkom Trsatskim stubama 539 skok, nastavlja se 6. travnja uz Molo longo trk i kulminira veikom završnicom s čak 8 utrka u nedjelju 14. travnja.

Više informacija o cjelokupnoj manifestaciji potražite na: www.rijeka.run

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari