TRAJE DVA DANA

DAN NARCISA NA KORZU; Kupnjom cvijeća do nove fotelje na Klinici za radioterapiiju i onkologiju!

Dan narcisa posvećen je oboljelima od karcinoma dojke. Tim povodom na Korzu, ispred zgrade Grada Rijeke, u petak, 26. i subotu 27. ožujka postavljeni su štandovi na kojima građani kupnjom narcisa mogu sudjelovati u humanitarnoj akciji te se educirati o ovoj vrsti malignoma.

Na štandu na Korzu koji će tijekom oba dana biti postavljen od 9 do 16 sati, građani će imati priliku kupnjom narcisa sudjelovati u humanitarnoj akciji te se educirati o ovoj vrsti malignoma.

Obilježavanju Dana narcisa se danas kupnjom narcisa i radova članica Udruge Nada priključio i gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel.

Cilj ovogodišnje humanitarne akcije u sklopu Dana narcisa je i prikupljanje sredstava za kupnju kemo – fotelje Klinici za radioterapiju i onkologiju Kliničkog bolničkog centra Rijeka i rad Udruge Nada.

I dogradonačelnik Marko Filipović pridružio se akciji

Kemo – fotelja je u međuvremenu, od pokretanja akcije poskupjela s predviđenih 18 tisuća na 23 tisuće kuna, ali članice Udruge ne odustaju uvjerene da će svojim doprinosom i donacijama uspjeti sakupiti potreban iznos.

Obilježavanje Dana narcisa organizira Udruga žena operiranih dojki Nada – Rijeka u suradnji s Primorsko goranskom županijom, Gradom Rijeka, Nastavnim zavodom za javno zdravstvo PGŽ, Ligom protiv raka PGŽ, Medicinskom školom i ostalim općinama i gradovima u PGŽ.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari